Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen

Survival Parachute springen GPS Adventure

                                             Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Avontuurlijke uitjes

de Zeeuwse Gasten - Burgh Haamstede & Noordzeestrand aan de Brouwersdam (Zeeland)


De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.
De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Een greep uit onze activiteiten:

Mountainbiken, steppen, teambuilding, boogschieten, city games, fun kajakken, vliegeren/ powerkiten, teamsporten en meer.

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen. Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

Website: www.dezeeuwsegasten.nl
E-mail: info@dezeeuwsegasten.nl

 


de Zeeuwse Gasten

 

 

Experience by Living Story - GPS & Outdoor


Living Story is een jong evenementenbedrijf en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van spellen en op maat gemaakte gameconcepten waarbij de beleving van de deelnemers centraal staat. De deelnemers ervaren dat ze iets unieks beleven.
We noemen deze evenementen daarom experiences.

Nova Mundo
Een buiten avontuur voor een goed doel!

Living Story
Postbus 498
3500 AL Utrecht
T 030 7078299
info@livingstory.nl
www.livingstory.nl
 


Living Story

 

 

Brandweergames


Brandweergames is een uniek evenement voor een verfrissend en nieuw bedrijfsuitje of teambuilding.

Deelnemers worden, afhankelijk van de groepsgrootte, verdeeld in kleinere groepen en volgen een spannend, avontuurlijk en vooral leuk parcours van brandweeractiviteiten.
Het thema Brandweer staat deze dag centraal. Alles wat de echte brandweer in het dagelijks leven mee kan maken, wordt zeer realistisch nagebootst. Daarnaast krijgen de deelnemers een uniek kijkje achter de schermen van een brandweerorganisatie en leren ze handige tips en trucs over het beheersen van brand.

Brandweergames is uitdagend en vernieuwend voor iedereen. Niemand zal zich vervelen en de dag staat vol spanning, avontuur en vooral veel plezier. Spelen met water komt zeker aan bod, maar ook een echte uitruk beleven behoort tot de mogelijkheden.

www.brandweergames.nl
 


Brandweergames

 

 

Natural High B.V. - Noordzeestrand bij de Brouwersdam (Zeeland / Zuid-Holland)


Bedrijfsuitje op het strand

Voor een actief bedrijfsuitje moet je bij Beachclub Natural High aan de Brouwerdam zijn! Wij bieden tal van strand- en wateractiviteiten vanuit onze prachtige strandtent. Voor groepen van 10 tot 500 personen kunnen wij uitdagende dagprogramma’s in elkaar zetten.

Het programma kan naar wens worden afgestemd op teambuilding, samenwerking, competitie of ongeremde fun! Wij kunnen in overleg met jullie een programma samenstellen met 1 of meerdere van de volgende activiteiten:

Raften
Powerkiten
Beachyoga
Kitesurfen
Beachgolf
Beachchallenge
Blokarten
Suppen
Kitebuggyen
Kajakken

Het programma kan uiteraard ook worden afgestemd op de minder sportievelingen. Je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk onderuitzakken op het terras van onze Beachclub en genieten van het uitzicht op het strand. Voor groepen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues.

Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl
 


Beachclub Natural High

blokarten

kitebuggyen

 

 

TB Events bedrijfsuitjes & teambuildingsactiviteiten - locaties door heel Nederland


Een ruime keuze in bedrijfsuitjes, familie- en vrijgezellenfeesten en teambuildingsactiviteiten.

TB Events is uitgegroeid tot een gerenommeerd evenementenbedrijf met uitstekende mogelijkheden voor het invullen van uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding. Wij bieden diverse bekende groepsactiviteiten als De Mannen tegen de Vrouwen, Gek op Holland of een casinoavond.

Op iedere gewenste locatie
Waar u het feest ook wilt vieren, samen met u maken we er iets moois van. Door onze landelijke dekking en ons enorme netwerk is het mogelijk uw activiteit waar ook in Nederland te laten plaatsvinden. Heeft u zelf een locatie? Geen probleem, ook dan kunt u bij ons terecht!

Ruime keus aan arrangementen
TB Events biedt u een breed scala aan bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten, familie- of vrijgezellenfeesten voor een gunstige prijs.

Spreekt een quiz u aan? Dan is het Gek op Holland-spel - bekend van tv - een heerlijk uitje. De quiz bestaat uit vragenrondes, schattingsrondes en natuurlijk de bekende Hollandse spelling- en muziekronde. De quiz zorgt voor veel gezelligheid en een gezonde competitiestrijd.

Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd tussen mannen en vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar een ding tegelijk. Vrouwen praten makkelijker over emoties maar kunnen slecht kaartlezen. Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld en de leukste discussies onderling. Daarom heeft TB Events de Mannen tegen de Vrouwen quiz ontwikkeld, zodat de strijd tussen de mannen en vrouwen voor eens en altijd wordt beslist!

Honger naar meer?
Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je werk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact
Heeft u al een idee hoe u uw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje wilt indelen? Of heeft u al een locatie in gedachten? Laat het ons weten!
Wij zijn bereikbaar op 0314-741 741. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze website www.tbevents.nl.

TB Events is er voor al uw bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, arrangementen en teambuilding! Wij hopen u op een van onze locaties door heel Nederland te mogen verwelkomen

TB Events
T 0314-741 741
www.tbevents.nl

 


TB Events teambuildingsactiviteiten

TB Events Gek op Holland

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl