Chocoladeworkshops
 Creatieve workshops
 Culinaire workshops
 Dans-Muziekworkshops
 Keramiekworkshops
 Mozaïekworkshops
 Proeverij
 Schilderworkshops
 Sieradenworkshops
 Sportclinics
 Diverse workshops

Chocoladeworkshop Bonbons maken
Bonbonsworkshop

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Chocoladeworkshops

Chocolaterie de Lelie - Delft (ZH)


Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit?
Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie!

Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij? Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade.... Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje.
Tot ziens.

www.chocoladeworkshops.nl
 


Chocolaterie de Lelie

 

 

The Chocolate Bar - Nijmegen (Gld)


Een workshop bonbons maken, om je vingers bij af te likken!

Tijdens alle workshops geven wij u inzicht in de historische en technische ontwikkeling van cacao naar chocolade. Dat doen we aan de hand van film en voorbeelden. We laten zien hoe chocolade gemaakt en verwerkt wordt. Het is erg gezellig om samen bonbons te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we u een zo aangenaam mogelijk uitstapje kunnen aanbieden. Voor uw bedrijf, collega’s, familie of vriendenclub hebben we de juiste ingrediënten in huis om uw verblijf tot een ontspannen en vooral lekker uitstapje te maken.

De lekkerste dagen van de week. Voor woensdag t/m vrijdag is het minimum aantal deelnemers voor de workshops 10 personen. De aanvangstijd van uw workshop door de week kunt u in overleg met ons bepalen.
Op zaterdag en zondag voegen we groepen samen. Het maakt dus niet uit met hoeveel u bent, u kunt altijd terecht.
Leuk, lekker en leerzaam.

www.chocolatebar.nl
 


The Chocolate Bar

 

 

Chocolade en Zo - Nijeveen (Meppel, D)


Chocolade & Zo is een kleine enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier Jeroen Kikkert. Wij willen graag onze passie voor chocolade met zoveel mogelijk mensen delen en u laten kennis maken met de ongekende mogelijkheden van dit prachtige product!

Wij verzorgen workshops, demonstraties en cursussen op locatie voor kleine en grote groepen en voor jong en oud. Voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Dus laat u verleiden in de wereld die CHOCOLADE heet!

Workshops
Wilt u iets leuks ondernemen met vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest etc. En u wilt actief aan de slag met elkaar dan kunt u bij Chocolade & Zo terecht voor een workshop op locatie.
De workshop staat garant voor een lekkere en leerzame tijd.

Wij verzorgen de volgende workshops:
• Chocoladefeest voor kinderen (vanaf 7 jaar)
• Workshop Spuitchocolade
• Bonbons maken I
• Bonbons maken II

Op vele locaties is het mogelijk om de workshops te geven. Wij zijn erg flexibel, maar een aantal zaken zijn een must om aan de slag te kunnen, namelijk: tafels om aan te werken, koelkast met diepvriesvak, elektriciteit, evt. gasfornuis, gewenst: gekoelde werkruimte.

www.chocoladeenzo.nl
 


Chocolade en Zo

 

 

Chocolaterie Mauritsz - Axel (Z)


Chocolaterie Mauritsz is een chocolaterie die op ambachtelijke wijze bonbons en andere chocolade produkten maakt. Wij zijn een chocolade verwerkend bedrijf. Wij kopen onze chocolade in van bedrijven die chocolade maken uit cacaobonen.
Bij Chocolaterie Mauritsz wordt er gebruik gemaakt van Callebaut chocolade. Callebaut maakt al sinds 1900 met de hoogste perfectie chocolade.

Onze produkten worden uitsluitend vervaardigd uit hoge kwaliteit grondstoffen zoals o.a.:
amandel-hazelnootmassa, natuurlijke vanille, diverse likeuren, noten, roomboter, slagroom en Callebaut chocolade. Door het gebruik van deze grondstoffen krijgen onze bonbons een zeer goed smaak en zijn ze vol aroma.

Wij leveren onze produkten over het algemeen aan de horeca en bakkerijen.
Ook kunnen wij zorgen voor een feestelijke aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor uw personeel.

WORKSHOPS Bonbons maken bij chocolaterie Mauritsz
Wij geven workshops aan groepen van 10 tot 15 personen. Dit kan natuurlijk een zeer leuke aangelegenheid zijn bijvoorbeeld met uw medewerkers, vrienden, familie, collega’s of als aanvulling op een vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop zullen de bezoekers kennis maken met de wereld van chocolade-lekkernijen en zelf met chocolade aan de slag gaan.

Programma: ontvangst, Room Truffels, Vormbonbons en Chocolade geschenkdoos.
Na afloop kunt u natuurlijk alle zelf gemaakte lekkernijen mee naar huis nemen.

www.chocolateriemaurtisz.nl
 


Chocolaterie Mauritsz

 

 

Visser Chocolade - Heerlen / Munstergeleen (L)


Visser Chocolade behoort tot de jonge generatie chocolatiers. Wij willen bonbons tot ‘creaties’ verheffen, onder andere door een optimale, fantasievolle combinatie van chocolade en bijbehorende ingrediënten. Elke dag opnieuw bekijken, proeven, bespreken en vervolmaken wij onze chocolade. En kwaliteit mag daarbij geen discussie zijn.
Naast de eigen en franchise winkels leveren wij ook diverse speciaalzaken door heel Nederland.

Chocoladeworkshops

Wilt u meer genieten, beter proeven en veel weten over chocolade en daarmee educatie combineren met plezier en welbehagen? Neem dan eens deel aan een workshop bij Visser Chocolade. Ook kunt u een cadeaubon, een workshop cadeau geven.

Met passie voor hun vak vertellen en entertainen de chocolatiers van Visser Chocolade u gedurende de workshop. Zij garanderen dat u na een workshop, chocolade anders gaat benadere. Met erkenning voor een prachtig vak en herkenning van kwaliteit, zodat u in de toekomst beter en intenser zult kunnen genieten van dit ‘zwarte goud’. U weet dan ook dat de geur van chocolade onze hersengolven vertraagt, waardoor u rustig wordt. Voeg hierbij de in chocolade aanwezige endorfine (gelukstofjes) en als toegift nog een stof genaamd pea, welke op adrenaline lijkt, en u bent verzekerd van een zinvolle korte invulling van uw leven.

Als afsluiting van deze workshop proeft u nog een heerlijke chocoladelikeur vergezeld van enkele bonbons met een geweldige smaakverhuwelijking. Uw zelfgemaakt creaties worden mooi ingepakt zodat het thuisfront uw alibi wellicht zal accepteren!

U bent van harte welkom! Alléén of met vrienden, een vrijgezellenfeest, of met een bedrijfsuitstapje, kookclubs. Indien gewenst kunnen wij ook workshop op maat leveren.

Visser Chocolade Heerlen voor groepen 6-12 pers. / tel. 045 - 579 05 50

Visser Chocolade Munstergeleen voor groepen 10-20 pers. / tel. 046 - 400 99 15

Beide locaties open inschrijfdagen voor 1-5 perso(o)n(en)

www.visser-chocolade.nl
 


Visser Chocolade

 

 

Bonbonnerie Borrel - Zwolle (O)


Vindt u het leuk om wat te leren over chocolade en marsepein en het dan zelf te maken?
Dan is onze workshop misschien iets voor u.

Wij organiseren in onze bonbonnerie aan de Diezerpoortenplas workshops voor volwassenen en voor kinderen.

De workshop voor volwassenen duurt ongeveer 3 uur. Deelname: 5 tot 10 personen.
We maken:
- een chocolade figuur
- 200 gram bonbons
- 100 gram marsepein figuur

Alles wat u maakt, mag u mee naar huis nemen.

Kinderfeestje chocolade duurt ongeveer 2 uur. Deelname: 5 tot 10 kinderen vanaf 10 jaar.
We maken en versieren:
- chocolade figuur
- 200 gram bonbons

Kinderfeestje marsepein duurt ongeveer 2 uur. Deelname: 5 tot 10 kinderen vanaf 10 jaar.
We maken en versieren:
- 150 gram marsepein figuur
- 200 gram bonbons

Alles wat je gemaakt hebt, mag je mee naar huis nemen.

Kom langs voor een afspraak of bel even. Telefoon: 038 - 421 64 79
Graag telefonisch reserveren i.v.m. beschikbaarheid van datum.

www.bonbonnerieborrel.nl
 


Bonbonnerie Borrel

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl