Chocolade workshops
 Creatieve workshops
 Culinaire workshops
 Dans-Muziekworkshops
 Keramiekworkshops
 Mozaïekworkshops
 Proeverij
 Schilderworkshops
 Sieradenworkshops
 Sportclinics
 Diverse workshops

Tapasworkshop Culinaire workshop Sushiworkshop

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Culinaire workshops

Kooklokaal Kookstudio & Taveerne aan het Braassemermeer - Oude-Wetering (NH/ZH)


Het Kooklokaal is de perfecte plaats voor uw bedrijfsuitje, afscheid van een collega, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden tot 55 personen. U wordt ontvangen op een sfeervolle locatie aan het Braassemermeer, te midden van rust en ruimte in het Groene Hart (5 min. van de A4). Daar bereidt u diverse gerechten voor een heerlijke lunch of diner en krijgt u veel praktische tips, waarna u onder het genot van een drankje de zelfgemaakte heerlijkheden gaat nuttigen.
Het tijdstip van aanvang is tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kooksessie duurt ca. 4 uur, maar kan naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een wijnproeverij of vliegerworkshop. Tijdens het koken wordt u begeleid door één of meerdere ervaren kookdocenten.

Wij bieden een ruime keuze aan menu’s van over de hele wereld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het moderne Japanse koken, een Spaans tapas menu of het Afternoon Tea koken, waarbij je de lekkerste hartige en zoetige hapjes maakt met zelfgemaakte bonbons en een theeproeverij.

Wij bieden tevens vergaderfaciliteiten tot 50 personen, waarbij een lunch of aansluitende kookworkshop als leuke afsluiting voor een dag vergaderen tot de mogelijkheden behoren.

Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaal middag of avond vol:
     • Service en persoonlijke benadering,
     • kwaliteitsproducten van lokale groentemannen, poeliers en slagers,
     • onbeperkt gebruik van hoogstaande Boliviaanse koffie (Illimani) en thee (Dilmah),
     • 7 dagen per week geopend,
     • rolstoelvriendelijk

Kooklokaal
Plantage 87
2377 AE Oude Wetering
Tel. 085-877 11 18

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.

 


Kooklokaal Kookstudio aan het Braassemermeer

 

 

Fort Bronsbergen - Zutphen (Gelderland)


Workshop Tapas maken:
Een tapasmaal is de gezelligste vorm van eten met bijvoorbeeld vrienden en leuk om zelf te bereiden voor een feestje. Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en olijven. Veel tapas zijn gemakkelijk thuis te maken, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe. Daarom organiseert Hemingway’s een Tapas workshop voor iedereen die van een lekker hapje houdt.

U wordt ontvangen in ons Cubaanse eetcafé Hemingway’s met een glaasje fruitpunch.
Daarna worden de groepen gevormd die zelf aan het werk gaan onder begeleiding van een van onze koks. Per groep worden diverse soorten tapas gemaakt. Er zal, onder het genot van een glaasje, “hard” gewerkt moeten worden. Waarna u kunt genieten van de heerlijke zelfgemaakte tapas. Gezellig en leerzaam.

Tijdens deze workshop die 3 tot 3,5 uur zal duren, kan men tussendoor een drankje bestellen en de reeds gemaakte hapjes proeven.

Kosten: € 35,00 p.p.
Deze workshop werkt per groep van minimaal 12 personen.
Voor informatie en afspraken kunt u bellen met telefoonnummer 0575 - 53 84 38

Fort Bronsbergen Zutphen
www.bronsbergen.nl

 


 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl