Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl

 Bedrijfsfeesten
 Beachevent
 Dinnershows
 Feestzalen
 Groepsaccommodaties
 Hotels
 Landgoederen
 Partycentra
 Partyschepen
 Restaurants
 Themafeesten

Vergaderzaal Groepsuitje Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel - Hoogeloon (NB)


Landgoed de Biestheuvel: Beleef het ware buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op het unieke Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor groepen.
De 9 groepsaccommodaties bieden plaats van 12 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen.

Luxe verblijven met een groep
Karaktervolle groepsaccommodaties (uitgebreide faciliteiten voor zorgsector) zijn gemoderniseerd in een landelijke, Bourgondische sfeer. Deze zijn voorzien van een keuken, eetkamer, eigen bar, zitkamer met openhaard en privacy biedende tuin. Tijdens uw verblijf kunt u kiezen tussen maaltijdverzorging of zelfverzorging. Daarnaast beschikt het Landgoed over zalen waar u kunt tafelen en feesten.

Hier kunt u in rust vergaderen
Groepen kunnen terecht in de vergaderruimtes, eventueel met slaapgelegenheid. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. U kunt vergaderen afwisselen met een lunch en op het Landgoed een frisse neus halen, voordat u verder werkt.

Verder is er een Amerikaanse schoolbus en huifkar aanwezig voor verschillende doeleinden.
Beiden zijn rolstoeltoegankelijk.

Tenslotte bieden we een scala faciliteiten op eigen terrein zoals o.a. een uniek outdoorterrein, tennisbanen en speeltuin.

Voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak of voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar wino@biestheuvel.nl.

Liever persoonlijk contact? Bel dan met Wino van Lieshout 0497-591257.

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257
F 0497 592145

E info@biestheuvel.nl
I www.biestheuvel.nl

 


Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel Groepsaccommodatie

 

 

Breeland Recreatie - Annen (Drenthe)


Overnachten in Drenthe.

Iedere groep, in welke samenstelling dan ook, voelt zich in onze ervaring snel bij ons thuis in één van onze twee ****sterren groepsaccommodaties.

’t Voorhuis, met uitzicht over de prachtige Hunzevallei, biedt ruimte aan 25 personen. Een gezellige living met open haard en serre, balkenplafond en houten stijlen zorgen voor een intieme sfeer.

’t Achterom is geschikt voor groepen tot 55 personen. Een sfeervolle recreatiezaal met bar, lees- en spelletjestafel en twee zithoeken in de serres.

Beide huizen hebben modern sanitair, modern meubilair, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, diepvries, magnetron enz.

Ook hebben beide huizen een eigen parkeerplaats, eigen terras en eigen sport- en spelruimte.
U kunt uw verblijf aanvullen met één van de vele buiten- of binnenactiviteiten, catering of u gaat lekker uit eten in het paviljoen (op loopafstand van de accommodaties).

www.breelandrecreatie.nl
 


 

 

Landgoed Le Hérou - Belgische Ardennen


Deze exclusieve en sfeervolle feestlocatie is een recent gerenoveerd Landhuis
(1400 m²) in een prachtig natuurgebied in de Belgische Ardennen met maximale privacy op 8 ha Landgoed en voor 15-60 personen met overnachting. Ook kinderen beleven hier een fantastische tijd en kunnen veilig spelen.

De zeer grote professionele keuken leent zich bij uitstek voor zelf kokkerellen en u kunt heerlijk BBQ’en op de grote terrassen of in het park. Ook de grote sauna met dompelbad en bubbelbad is een extra attractie.
De omgeving biedt uitgebreide mogelijkheden voor wandelen of allerlei (ont)spannende outdoor activiteiten. Vanzelfsprekend kan alles verzorgd worden.

Als voormalig hotel van de streek heeft het Landhuis een riant uitzicht rondom, vooral vanaf de 30 meter hoge uitkijktoren!
Het Landgoed grenst enerzijds aan de rivier de Ourthe en kijkt aan de andere kant uit op het stuwmeer van de Ourthe.

Het Landhuis is sfeervol en comfortabel ingericht en in uitstekende staat.

www.landgoedleherou.com

 


 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl