Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen

Incentive Incentivereis Personeelsreis

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Incentives

Special Events Bedrijfsevenementen


Bent u op zoek naar een bijzonder evenement zonder zelf kopzorgen te hebben voor de organisatie?
Dan bent u bij Special Events zeker op het juiste adres. Wij hebben al ruim 18 jaar ervaring.

Er zijn vele bestemmingen mogelijk om met uw personeel, relaties of beste verkopers naar toe te gaan.
U zoekt een bestemming die past bij uw doelstelling, gasten en budget.
De keuze van vervoer, verblijf, maaltijden en excursies zijn van groot belang voor het slagen van de reis. Wij kennen vele bestemmingen persoonlijk en kunnen u goed adviseren in de vele mogelijkheden, zowel voor dichtbij als verweg bestemmingen. Graag maken wij een voorstel op maat volgens uw wensen en beschikbare budget.

Ameland - Antwerpen - Ardennen - Athene - Australië - Barcelona - Berlijn - Bourgogne - Brugge -
Den Haag - Dublin - Edinburgh - Hamburg - IJsland - Istanbul - Jordanië - Lapland - London - Maastricht - Mauritius - Malta - New York - Oostende - Ootmarsum - Parijs - Praag - Rhodos - Rome - Sauerland - Sevilla - St. Petersburg - Texel - Wenen - Zimbabwe.

Mogen wij de organisatie doen? Telefoon: (0546) 628 629  Fax: (0546) 628 620

www.specialevents.nl
 


 

 

Het Glazen Huis - Klarenbeek (Gld)


Het Glazen Huis is een plek die gevonden moet worden. Wanneer u een bijzondere locatie zoekt voor uw training, vergadering, congres of een andere sessie dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets extra’s te geven. Rust en ruimte worden in verschillende sferen geboden. Exclusiviteit en huiselijkheid zijn kernwoorden die bij ons centraal staan.

Het Glazen Huis biedt een aantal zeer ludieke incentives welke ontzettend waardevol zijn als reflectie instrument, maar ook ingezet kunnen worden als events. Hieronder volgt een selectie van onze verschillende activiteiten.

“Span of Control”
Tijdens de incentive Span of Control verlaat men de gebaande paden waarbij de deelnemers zelf de leidsels in handen krijgen van een span volbloed wedstrijdpaarden. Dit alles onder begeleiding van een selectie topkoetsiers welke naam en faam verworven hebben in het hoogste segment van de wedstrijdsport.

“Een kwestie van gevoel”
In deze sessie staat een paardenfluisteraar en zijn paard centraal. Het paard fungeert daarbij als indicator voor de innerlijke toestand van de deelnemer, zowel het bewuste als het onbewuste deel hiervan. Dit is een zeer boeiende sessie die u helpt de werkelijkheid te nemen zoals het is. Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling is dit misschien wel de beste interventie die een coach zou kunnen geven.
Deze incentive is uitstekend in te passen in uw programma waardoor deelnemers een onvergetelijke ervaring rijker worden.

“Wees op je hoeden”
Het hoeden van een kudde schapen als buitengewone activiteiten is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen uw bedrijf te versterken.
Na een verbluffende demonstratie van een authentieke schaapsherder en zijn honden krijgt u zelf de mogelijkheid om de diverse opdrachten uit te voeren.

Voor groepen van 3 tot 70 personen.

www.glazenhuis.nl

 


 

 

De Buck Incentives - Eke (Gent, België)


The earth is the limit

De Buck Incentives is uw kompas doorheen de hele wereld. Wij organiseren incentive-reizen 100% op maat van uw wensen en budget. Verre exotische bestemmingen, Europese citytrips of onbekende paradijzen: wij doen het voor u. Samen met u.

Onze filosofie: een incentive is een beloning vanaf uw vertrek thuis tot en met uw terugkomst in de luchthaven. Het verschil tussen een goede reis of een fantastische incentive ligt in de verrassing. Speciale activiteiten en buitengewone ervaringen, dat garanderen wij u.

Een paar voorbeelden?
• Helikoptervlucht rondom het Christusbeeld van Rio de Janeiro
• Cocktailparty bovenop de Tafelberg in Zuid-Afrika
• Ontdekking van Havana’s geheime plekjes per mountainbike
• Een ballontocht boven de Provence
• Een woestijnparty in een nomadenkamp van Dubai
• Per sneeuwscooter en hondenslee door het winterlandschap van Québec
• Stadsrit in Praag in een historische tram met champagne en muziek
• Authentieke ontvangst in een piepklein dorpje in Maleisië
• Limousine-tour in Beverly Hills met galadiner in Belgisch klasserestaurant
• Een galadiner in een paleis van 1001 nachten in India

De Buck Incentives organiseert het hele pakket van transport, accommodatie, maaltijden, bezoeken, incentive-activiteiten, gidsen, meetings, cocktail parties, thema-avonden, galadiners met live-muziek en dans,.... Met veel oog voor de details die het verschil maken

Empathie is onze kracht, integriteit onze strategie.

www.debuckincentives.com
 


De Buck Incentives

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl