Chocoladeworkshops
 Creatieve workshops
 Culinaire workshops
 Dans-Muziekworkshops
 Keramiekworkshops
 Mozaïekworkshops
 Proeverij
 Schilderworkshops
 Sieradenworkshops
 Sportclinics
 Diverse workshops

Proeverij Wijnproeverij Kaasproeverij

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Proeverij

Q Wines - op elke door u gewenste locatie


Gezellig met z’n allen wijnproeven? Q Wines neemt wijnen, glazen en hapjes mee naar elke gewenste locatie!

Gezamenlijk proeven we verschillende wijnen waarbij er tussendoor ruim gelegenheid is om eens met elkaar te praten.
Wat te denken van bijvoorbeeld een rosé proeverij, een champagne proeverij of een wijnproeverij op de grachten van Amsterdam of Utrecht...

Al zin in een glas wijn gekregen? Kijk op onze website www.qwines.nl voor alle mogelijkheden, bel ons op 020 - 320 29 27, of mail naar info@qwines.nl voor een geheel vrijblijvende offerte. Proost!
 

 

 

Wijngoed Hoeve Nekum - Maastricht (L)


Een excursie bij Hoeve Nekum is beslist de moeite waard.

U wordt ontvangen op de prachtige monumentale Limburgse hoeve alwaar de rondleiding begint. U wordt rondgeleid over de wijngaarden van Hoeve Nekum.
In de wijngaarden zijn vier verschillende druivensoorten aangeplant. Vanuit de wijngaarden wordt u begeleidt naar de wijnkelder. Het boeiende proces van wijn maken vindt plaats in de modern ingerichte wijnkelder van Hoeve Nekum. Vanuit de wijnkelder wordt de rondleiding vervolgd in het proeflokaal.
In het proeflokaal volgt een proeverij waarbij drie verschillende wijnen worden gepresenteerd, begeleid door Limburgs roggebrood met ham of kaas.

De rondleidingen, die circa anderhalf tot twee uur duren, worden het hele jaar door gegeven voor groepen vanaf 15 personen. Reserveren is noodzakelijk.

www.hoevenekum.nl

 


 

 

Chocolaterie de Lelie - Delft (ZH)


Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit? Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie!

Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij? Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade.... Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje.
Tot ziens.

www.chocoladeworkshops.nl
 


 

 

Wijnkoperij De Steenen Camer - wijn & spijsproeverijen op elke door jou gewenste locatie


Uitgangspunt voor onze proeverijen en activiteiten is interactie, informele sfeer, gezelligheid en kwaliteit! Wil je bijv. een wijn of wijn & spijsproeverij organiseren voor een vriendenclub, feestje of zakelijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie over proeverijen, op elke door jou gewenste lokatie, vind je op onze website: www.desteenencamer.com, onder het kopje wijnproeverijen. Wij komen met alle benodigdheden naar je toe!

Wij organiseren ook wijn- en wijn & spijs cursussen, voeren een eigen assortiment wijnen, en werken samen met een aantal kookscholen in regio ’t Gooi.

Je kunt ook mailen: yvonne@desteenencamer.com of bellen: 0615078490.

 


 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl