Chocoladeworkshops
 Creatieve workshops
 Culinaire workshops
 Dans-Muziekworkshops
 Keramiekworkshops
 Mozaïekworkshops
 Proeverij
 Schilderworkshops
 Sieradenworkshops
 Sportclinics
 Diverse workshops

Introductieles surfkiting Schermclinic Golfclinic

                                           Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Sportclinics

Summit Sports  & Events


Summit Sports biedt originele in- en outdoor activiteiten op het strand van Wijk aan Zee. Alle evenementen van Summit Sports worden georganiseerd vanuit ons gezellige en stijlvolle strandpaviljoen SunSeaBar.

Serving on Sand:
Strijd met uw collegae in een Olympische beachsport... 
Dit arrangement is inclusief:

- 2 uur durende beach-volleyball  competitie
- Gratis parkeergelegenheid
- Gratis douchemunt
Minimaal: 50 personen
Kosten: € 19,50 p.p.

Team-spirit:
De meest spectaculaire vorm van teambuilding... 
Dit arrangement is inclusief:

- 1 uur blokart basic
- 1 uur teamsport naar keuze
- Gratis parkeergelegenheid
- Gratis douchemunt
Minimaal: 20 personen
Kosten: € 39,50 p.p.

Speed & Power XL:
Speciaal voor de liefhebbers van snelheid en kracht:
Dit arrangement is inclusief:

- 1 uur blokart basic
- 1 uur skyting 
- 1 uur GRATIS beachvolleyball veld
(zonder begeleiding)

- Gratis parkeergelegenheid
- Gratis douchemunt
Minimaal: 10 personen
Kosten: € 49,50 p.p.

Blokarting (strandzeilen) tijdens je vrijgezellenfeest. Een aantal jaar geleden is de blokart uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland. Summit Sports is de oudste en grootste aanbieder van deze snelle sport. Het blokarten is een avontuurlijke en uitdagende sport en ook nog eens heel makkelijk en snel te leren. Kortom voor iedereen die van snelheid en wind houdt een toegankelijk sport en ideaal om tijdens een vrijgezellenfeest te beoefenen.

Skyting is de nieuwste vlieger variant, waarbij je samen met een instructeur binnen een uur alles leert over vliegeren. De unieke Sky-Kites (Skytes) zijn bijzonder krachtige en snelle vliegers, die zeer  geschikt zijn voor zowel de beginnende als de ervaren ‘vliegeraar’. Onder leiding van een ervaren ‘kite’ instructeur beleef je samen sportieve momenten. Ga jij sky high of lukt het je om met beide benen op de grond te blijven?

Meer informatie: Summit Sports & Events | Jansweg 52 | 2011 KN Haarlem | tel nr: 088-424 9000 | www.summitsports.nl

 


Summit Sports & Events

Summit Sports & Events

 

 

Beleef De Wilgenweard - Nijverdal (O)


Toe aan iets anders? In Nijverdal vindt u Aktiviteitenpark de Wilgenweard.
Schitterend  gelegen aan de flanken van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, en aan de oevers van de rivier de Regge vindt u bij Aktiviteitenpark de Wilgenweard de invulling van al uw wensen.

Spectaculaire activiteiten en themafeesten met een ruime keuze aan buffetten maken uw programma compleet. Overnachten kan natuurlijk ook.

Nordic Walking
U kunt gewoon gaan lopen met stokken, dat is simpel. Wilt u echt Nordic Walken, met de juiste techniek, het goede ritme en het juiste effect, dan heeft u wel degelijk iets nodig!
Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een INWA instructeur. Bij De Wilgenweard krijgt u les van de gecertificeerde INWA instructeurs Marian Freriks en William Hekman.
U merkt direct hoe Nordic Walking u voordeel op kan leveren. Geef u op voor kennismaking, cursussen of speciale tochten en trainingen.

Workshop ATB
Bij ATB-en komt meer kijken dan alleen maar conditie en explosiviteit. Tijdens deze clinic leert u eerst alles over de juiste afstellingen van de fiets, balans, controle, klimmen en dalen, alvorens met enkele gidsen op een geheel andere manier de mooiste paden van de Sallandse Heuvelrug te gaan ontdekken. Het niveau wordt daarbij aangepast aan uw wensen.

www.wilgenweard.nl

 


 

 

Vloed  Kanosport - Hoek van Holland (ZH)


~ BRANDINGKAJAKKEN ~, vanuit onze eigen locatie op het strand van Hoek van Holland !

Vloed Kanosport is al 8 jaar de groeiende brandingkajak-specialist met nog steeds een kleine opzet; dat betekent dat aandacht voor onze sport brandingkajakken altijd voorop staat ! We geven diverse cursussen, maar voornamelijk introductie-arrangementen om zoveel mogelijk mensen kennis te kunnen laten maken met dit spectakel op de golven van de Noordzee. Alle soorten groepjes (van klein tot ongeveer 100 deelnemers) of individuele aanmeldingen zijn welkom, we gaan ruim in op uw wens !
Door samenwerking met andere organisaties kunnen we ook een hele uitdagende dag samenstellen...

Onze sport is voor iedereen toegankelijk !, van jong tot oud, sportief of niet...het is natuurlijk ook leuk als eenmalige uitdaging. Gezellig samen in een team bezig zijn, en toch kan iedereen zelf aan de slag op eigen niveau ! Materiaalkeuze is zeer breed, van de langere beginners kajaks, tot korte speelkajaks en ook diverse opzitkajaks (die iets makkelijker zijn). Naar gelang je ervaring mag je als ons materiaal proberen, we zijn niet voor niets testcentrum voor 3 internationale kajak-topmerken.

-> Altijd actueel nieuws op onze website ; wekelijks verslag van activiteiten en andere nieuwtjes. Neem eens een kijkje om een impressie te krijgen !
www.vloedkanosport.nl & www.brandingkajakken.nl

Voor meer info: Tel. 010 - 484 07 77 of email info@vloedkanosport.nl (we antwoorden altijd binnen 8 uur).
 


 

 

Efence - Amsterdam (NH)


Efence organiseert en verzorgt leerzame en professionele workshops schermen. Bij Efence kunt u op een veilige en plezierige manier kennismaken met deze eeuwenoude sport.

Schermworkshops kunnen plaatsvinden op locaties bij u in de buurt, zowel binnen als buiten. Efence kan eventueel locaties voor uw groep verzorgen. Behalve erg leuk is de workshop ook zeer geschikt als onderdeel van een training, bedrijfsuitje, teamdag of vergaderonderbreker!

En garde!
Bij een workshop van Efence ontvangen de deelnemers ieder een wapen, schermmasker, handschoen en schermvest. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen een goede basishouding en de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken beheerst. Na ongeveer één uur bent u in staat op een eenvoudige manier met elkaar te duelleren. De workshop wordt in een ontspannen en aangename sfeer verzorgd maar er is natuurlijk ook ruimte voor competitie, zowel individueel als in teamverband.

Schermen op maat!
Efence kan voor u een programma samenstellen waarin bepaalde elementen of thema's worden benadrukt, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bedrijfstraining.
Mogelijke thema's zijn: concentratie, reactie, respect, samenwerking, balans, onderhandelen en risico-management!

Ontspanning door inspanning!
Schermen kan worden beoefend door dames en heren van alle leeftijden. De maximale groepsgrootte is 40 personen.
Grotere groepen zijn mogelijk op aanvraag. Schermen vereist een redelijke inspanning, het is verstandig om hier rekening mee te houden.
Deelnemers worden aangeraden makkelijke (sport)kleding en sportschoenen mee te nemen. Uiteraard wordt de intensiteit van de workshop aangepast aan uw wensen.

Efence werkt uitsluitend met ervaren en bekwame begeleiders!

www.efence.nl
 


Efence

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl