Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen

Teambuilding Keramiekworkshop Feesten

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Teambuilding

Het GrachtenAtelier - Utrecht


Kleurrijke Teambuilding aan de Oudegracht te Utrecht!

Het GrachtenAtelier verzorgt actieve, creatieve en culinaire workshops & totaalprogramma’s voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en familie-uitjes.

Lokatie:
In een prachtige Middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het centrum van Utrecht. In een intieme persoonlijke setting organiseren wij deze activiteiten.

Geschikt voor groepen tot circa 80 personen, grotere groepen op locatie.

Workshops/arrangementen:

Creatieve workshops:
o.a.
Schilderen: Action Painting, Andy Warhol portretschilderen, vrij schilderen
Fashion: Fotoshoot Utrecht's Next Topmodel, sieraden maken, slippers, tassen en riemen pimpen
Interieur: Theemutsen pimpen, fotostylingbord maken

Kookworkshops: o.a.
Italiaanse anti pasti
Hollandse tapas
Franse keuken
Tapas maken
Amuse maken
Bonbons maken
Cocktails shaken of cocktail diner.

Private Diners en vergaderen:
Geen zin om zelf te koken, het is ook mogelijk om lekker te gaan tafelen na bijv. de vergadering of training.

Trainingen:
Het GrachtenAtelier heeft een nauw samenwerkingsverband met een gerenommeerd trainings- en adviesbureau voor het geven van trainingen.
De trainingen en coachingstrajecten worden in ons aanbod als basisuitgangspunt gehanteerd. Wij werken relatiegericht zodat u als opdrachtgever altijd díe training ontvangt die naadloos aansluit op uw organisatiewensen.

De desbetreffende trainer zal voorafgaand contact met u opnemen om de training, kernwaardes en eventuele knelpunten te bespreken om de training volledig te laten aansluiten op uw team.

Al onze trainingen zijn aan te vullen met een workshop, lunch, borrelplank, high tea, boottocht of in een arrangement op maat gemaakt.

Daarnaast heeft het GrachtenAtelier diverse ludieke, actieve en creatieve arrangementen opgesteld, zie onze website voor meer informatie.

www.grachtenatelier.nl
 


Het-Grachtenatelier-workshoparrangementen


Het-Grachtenatelier-werfkelder

 

 

Natural High B.V. - Noordzeestrand bij de Brouwersdam (Zeeland / Zuid-Holland)


Bedrijfsuitje op het strand

Voor een actief bedrijfsuitje moet je bij Beachclub Natural High aan de Brouwerdam zijn! Wij bieden tal van strand- en wateractiviteiten vanuit onze prachtige strandtent. Voor groepen van 10 tot 500 personen kunnen wij uitdagende dagprogramma’s in elkaar zetten.

Het programma kan naar wens worden afgestemd op teambuilding, samenwerking, competitie of ongeremde fun! Wij kunnen in overleg met jullie een programma samenstellen met 1 of meerdere van de volgende activiteiten:

Raften
Powerkiten
Beachyoga
Kitesurfen
Beachgolf
Beachchallenge
Blokarten
Suppen
Kitebuggyen
Kajakken

Het programma kan uiteraard ook worden afgestemd op de minder sportievelingen. Je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk onderuitzakken op het terras van onze Beachclub en genieten van het uitzicht op het strand. Voor groepen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues.

Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl
 


Beachclub Natural High

blokarten

kitebuggyen

 

 

AbOriginal TeamEvents: Go Down Under!


Aussie Games

Ga de uitdaging aan in deze Australisch getinte games. Kies uit een viertal uitdagende games en ‘get the feel Down Under!’
Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Aussie Bush Hunt
Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke bosspel. Want wie jaagt er nou op wie!
Met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s en… elkaar. Op bamboe palen vind je raadselachtige aanwijzingen. Soms vang je tussen de bomen een glimp op van een wild beschilderde schim. Kijk uit bij de swamp, want een salty lust wel een bite.
Doorspekt met hersenkrakers en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen. Een game waar je lichtelijk paranoia van wordt.

Outback Challenge
Neergestort in de outback van Australië. Op weg naar de bewoonde wereld staan de teams wat pittige Down Under uitdagingen te wachten. Steek de crocriver over, maak een noodsignaal, haal water, jaag met boemerangs, maak vuur, vang vissen en omzeil in het donker de mijnschachten… alleen als team overwin je de outback!

Urban Walkabout
5 zintuigen, 5 elementen, 5 vraagstukken, 5 fotocomposities, 5 items … haalt jouw team de 5?
Op ontdekkingstocht in de stad. Leg met de camera de 5 belevenissen van de 5 zintuigen vast. Lef heb je nodig om op straat en in winkels te bietsen en figuranten te ronselen. Scoor extra punten met de Ozzie kennisvragen.
Bij deze uitdagende citygame worden ieders kwaliteiten beproefd. Een combinatie van dolle pret, competitie, onderhandelen en creativiteit. Een ludiek stadsspel waarvan je zeker fanatiek wordt.

Boomerang Games
Je gooit … hij draait … en draait ... je rent … duikt … hebbes! Een wervelende clinic boemerang werpen, beleef deze oeroude jachttechniek. Eerst oefenen we met verschillende types boemerangs, dan volgt een zinderende wedstrijd, de Kangaroo Hunt.
De winnaars krijgen een huiskamerboemerang … de verliezers ook.

Combineer deze grensverleggende games met het ‘no worries’- gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Get the Aussie fever!

Dagje Oz?
Maak je eigen Australië belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Variërend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Een originele stemmingmaker, óók voor gemęleerde groepen.
Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in de ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkbout in iedere grotere stad.
Vegetariërs, Halal en diëten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070 - 362 69 84

E-mail: info@aboriginal-te.nl
URL: www.aboriginal-te.nl

 


aussie games

teambuilding games

 

 

Brandweergames


Brandweergames is een uniek evenement voor een verfrissend en nieuw bedrijfsuitje of teambuilding.

Deelnemers worden, afhankelijk van de groepsgrootte, verdeeld in kleinere groepen en volgen een spannend, avontuurlijk en vooral leuk parcours van brandweeractiviteiten.
Het thema Brandweer staat deze dag centraal. Alles wat de echte brandweer in het dagelijks leven mee kan maken, wordt zeer realistisch nagebootst. Daarnaast krijgen de deelnemers een uniek kijkje achter de schermen van een brandweerorganisatie en leren ze handige tips en trucs over het beheersen van brand.

Brandweergames is uitdagend en vernieuwend voor iedereen. Niemand zal zich vervelen en de dag staat vol spanning, avontuur en vooral veel plezier. Spelen met water komt zeker aan bod, maar ook een echte uitruk beleven behoort tot de mogelijkheden.

www.brandweergames.nl

 


Brandweergames

 

 

 Teambuilding V.O.F.  - Magic in Business - Workshops in Nederland en België                                         


Breng magie binnen uw organisatie!

Hoe magisch is uw team?

Inspireer, motiveer en activeer uw medewerkers met een indrukwekkende en energieke bedrijfsworkshop van Magic in Business!

Magic in Business is gespecialiseerd in het integreren van magie binnen bedrijven en organisaties. Magie die er voor zorgt dat u met een frisse blik en vanuit nieuwe invalshoeken naar uw dagelijks werk en naar uw bedrijfsproces gaat kijken.

Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en een internationaal veel gevraagd illusionist. Met een krachtige mix van magisch entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk. De deelnemers zullen bijvoorbeeld in teamverband proberen te achterhalen hoe een goocheltruc werkt.
Automatisch worden medewerkers geprikkeld om op een andere manier te denken: 'out of the box'. Door de krachten te bundelen worden er creatieve oplossingen gevonden voor het het schijnbaar onmogelijke.

Magic in Business brengt verfrissende presentaties en energieke bedrijfsworkshops waarbij verschillende onderwerpen en thema’s door middel van de metafoor ‘magie’ worden belicht.
Uw boodschap en doelstellingen staan daarbij altijd centraal.

Tijdens Magic in Business begint elke deelnemer op hetzelfde niveau en dat is de ideale basis voor een succesvolle workshop teambuilding. Medewerkers leren denken vanuit het perspectief van een illusionist. In het bedrijfsproces lijken zaken wel eens ‘onmogelijk’ of weinig haalbaar. Met een magische manier van denken is dit verleden tijd.

Deelnemers zullen versteld staan van hun eigen mogelijkheden. Het gevoel van: het onmogelijke, mogelijk kunnen maken, is een effectieve manier van denken. Dit is erg welkom in het dagelijkse werk en onmisbaar bij een succesvolle bedrijfsvoering!

Magic in Business:

       • leert de deelnemers om vanuit oplossingen te denken,
       • bevordert betrokkenheid en saamhorigheid,
       • zorgt voor sterke toename in veranderingsbereidheid van medewerkers,
       • verbetert de onderlinge communicatie,
       • geeft de deelnemers een energieke boost,
       • én verhoogt de sfeer.

Magie is nodig in een krachtig, dynamisch en innovatief bedrijf. Hiervoor is visie nodig en een gemotiveerd team!
Jasper van Luit kan daarbij helpen met Magic in Business.

Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee om de workshop of presentatie zo goed mogelijk af te stemmen op uw doelstellingen en wensen. Wij leveren maatwerk.

Ontdek de mogelijkheden op www.magicinbusiness.nl en neem contact met ons op!

Duur: 10 minuten tot 2 x 60 minuten.

Aantal deelnemers: 10 tot 1000

Magic in Business is onderdeel van Teambuilding V.O.F., Amsterdam.

Teambuilding V.O.F.
Telefoon: 020 7775511

E-mail: info@magicinbusiness.nl
Website: www.magicinbusiness.nl

 


Magic in Business

Magic in Business teambuilding

 

 

Mipapo - (Her)beleef de Militaire Dienstplicht te Doorn!


Bedrijfsuitje voor iedereen!

Het bedrijfsuitje (her)beleef de militaire dienstplicht is een groepsuitje waar iedereen – ongeacht fysieke gesteldheid of conditie - gelijkwaardig aan kan deelnemen. De nadruk bij al onze outdoor activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

                                                                            Hindernisbaan? Opdrukken?

                                                                                 Kruipen en ploeteren?

                                                                              
Welnee! Niet bij Mipapo!

Veel activiteiten


Mipapo biedt een scala aan verschillende activiteiten die zijn verdeeld over diverse dag-, middag- en avondprogramma’s.
De thema’s van de programma’s zijn ontspanning, teamwork / teambuilding en competitie. Zo is er voor ieder wat wils. Het plezier voor alle deelnemers staat in alle gevallen voorop.

Eigen locatie in Doorn

Mipapo heeft een eigen permanent bivak op Landgoed Beukenrode te Doorn vlakbij Utrecht. Het is een zeer sfeervolle locatie in het bos met prima faciliteiten voor 10 tot 200 personen...


Kijk voor meer informatie op: www.mipapo.nl of bel ons: 0318-505544
 


Mipapo

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl