Landelijk
 Drenthe - Groningen
 Flevoland - Friesland
 Limburg
 Noord-Brabant
 Noord-Holland
 Overijssel
 Utrecht
 Zeeland
 Zuid-Holland
 Buitenland

Businessworkshop Bedrijfsworkshop Workshop voor bedrijven

Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl ē Bedrijfsworkshops in Gelderland

DJ School Spinners - Zutphen


Ben je op zoek naar een eigentijdse workshop?

Kruip dan voor een dag in de huid van een DJ !!!
Muziek is van iedereen en iedereen houdt van muziek!!

Er zijn twee verschillende DJ Workshops mogelijk: de All Around DJ Workshop en de House Music Workshop.

De All Around DJ workshop richt zich op meerdere muziekstijlen, van 70’s, 80’s, 90’s, top 40 nummers, en house. Bij de All Around DJ workshop leer je nette overgangen te maken tussen de verschillende muziekstijlen en is het vooral belangrijk dat je de sfeer leert aanvoelen bij je publiek / collega’s.
De House Music workshop richt zich op diverse soorten house muziek, daarbij zal de nadruk liggen op het zogenaamde beatmixen. Het gelijk zetten van de platen en het naadloos overmixen.

Wanneer u meer dan 20 deelnemers wilt laten deelnemen aan de DJ workshop dan is het mogelijk om de groepen te laten rouleren.

DJ School Spinners is gevestigd in het Merral Theaters in Zutphen en ligt naast het Achmea Heatch Center.
Door een samenwerkingsverband met omliggende bedrijven is het mogelijk om meerdere typen workshops aan te bieden.
Denk dan aan behind the scenes in een bioscoop of diverse fitness en sportactiviteiten of je kunt zelfs lasergamen!

www.djschool-spinners.nl
 


 

 

Stichting Art African Promotion - Wageningen


African Art Promotion organiseert voor het 8e jaar workshops beeldhouwen in serpentijnsteen.
De workshops zijn bedoeld voor zowel beginnende als voor gevorderde beeldhouwers. Er wordt gewerkt op de wijze zoals de Shona beeldhouwers uit Zimbabwe dat al jaren doen, namelijk “intuÔtief beeldhouwen”. De workshops worden begeleid door drie Zimbabweaanse beeldhouwers afkomstig uit het bekende kunstenaarsdorp Tengenenge. Zij hebben allen een jarenlange ervaring in het beeldhouwen en in het uitwisselen van culturele ideeŽn en het overdragen van kennis over de techniek van het beeldhouwen. Zij zijn Engelstalig. Er is doorgaans ook een Nederlandstalige begeleider aanwezig. De workshops worden gegeven op het Landgoed Quadenoord te Renkum.

De prijs van de workshops is € 40,00 p.p. per dag, dit is inclusief gebruik van gereedschap, koffie en thee.
De workshops worden gegeven in de periode half mei tot half oktober, van dinsdag t/m zondag (dus NIET op maandag).
Van 10.00 uur tot 18.00 uur. De steen kan ter plekke gekocht worden voor € 2,50 per kilo.

Voor bedrijven of groepen (familie/vereniging/vrienden) is het mogelijk een dag exclusief een workshop te volgen; een leuke en creatieve manier om invulling te geven aan een dagje uit. Er wordt zodanig gewerkt dat deelnemers in 1 dag een beeldje af hebben. De maximale groepsgrootte is 30 deelnemers, de minimale grootte is 10 deelnemers. Groepen kunnen, na afspraak, eventueel ook op maandag terecht.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.zimbabwe.nl of bellen met Gert Juckers op telefoonnummer
06-22198418.
 


 

 

Weergaloos programma bij Meteo Consult - Wageningen & op locatie


Workshops en wervelende weerpresentaties

Workshops
Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten of kan uw bedrijf wel een frisse wind gebruiken? Gaat er iets veranderen binnen uw organisatie? Niets is zo veranderlijk en interessant als het weer. Elke dag hebben we ermee te maken.  Maar hoe wordt een weerbericht eigenlijk gemaakt? En hoe kun je vandaag aan de wolken zien wat voor weer het morgen wordt?
Meteo Consult verzorgt diverse workshops voor groepen vanaf 10 personen. Na afloop nemen we uiteraard een kijkje achter de schermen in onze 24-uur operationele weerkamer en TV-studio.

De volgende workshops zijn beschikbaar:
- Wolken herkennen
- Extreem weer
- Workshop Klimaatverandering
- Wijzelf als barometer

Inbegrepen: professionele begeleiding van een meteoroloog, 2x koffie/thee/koek, cursusdicaat, CD-rom Weerbeeld, rondleiding door de 24-uur operationele weerkamer en TV-studio.

Weerpresentaties
Reinier van den Berg en Margot Ribberink zijn in staat om van een alledaags onderwerp als het weer een wervelende multimedia presentatie te maken geheel afgestemd op uw wensen.
De presentatie wordt bij Meteo Consult in Wageningen gehouden en als u dat wilt ook op locatie tijdens een opening, jaarvergadering of congres. U kunt ze boeken voor een intro van 15 minuten of als dagvoorzitter tijdens een seminar.

www.weer.nl of bel voor meer informatie: 0317 - 399 800.

 


 

 

Contact teambuilding - Nijmegen


Workshop Samenwerking in levende lijven met behulp van acrobatiek.

Vertrouwen op de ander, open communiceren, aandacht hebben voor de ander, jezelf profileren, elkaars kracht gebruiken, veiligheid creŽren, timing, je laten helpen, je afhankelijk op durven stellen. Het zijn vitale componenten van samenwerking. Je kunt er lang over praten, maar de enige manier om goed te leren samenwerken is het aan den lijve te ondervinden en te leren van de ander.

In onze workshops gebruiken wij acrobatiek: een actieve en speelse werkvorm om samenwerkingsvaardigheden, houdingen en onderlinge verhoudingen duidelijk zichtbaar en daadwerkelijk voelbaar te maken. Door de directe ervaring wordt de kern van samenwerken blootgelegd. Deelnemers koppelen hun ervaringen aan concrete situaties uit hun dagelijks leven.

www.contact-teambuilding.nl
 


 

 

Loesje - Arnhem


Iedereen kent Loesje van haar posters, boeken en kalenders. Minder bekend is dat Loesje ook workshops geeft aan derden; organisaties, bedrijven, initiatieven, buurthuizen en scholen die, ieder op hun eigen manier, streven naar een creatieve en menselijke maatschappij. Doel van de workshops is mensen laten zien hoe ze met elkaar tot een serie posters kunnen komen. Tijdens het schrijven leren mensen elkaar op een andere manier kennen en ontdekken ze hun eigen en elkaars creativiteit.

Het groepsgevoel wordt sterker doordat teksten niet individueel maar met elkaar ontstaan, onderwerpen die tot dan toe nog weinig inhoud hadden, komen tot leven en de twee uur schrijven staan garant voor een hoop lol. Vaak wordt de workshop gegeven aan de hand van een bepaald thema; teambuilding, een fusie, een nieuw traject of moeilijk bespreekbare thema's zoals intimidatie op de werkvloer en integriteit zijn typische thema's binnen organisaties en bedrijven, zoals thema's als het studiehuis, pesten en creatief met taal vaak voorkomen bij workshops op scholen.

www.loesje.nl
 


 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl