Landelijk
 Drenthe - Groningen
 Flevoland - Friesland
 Gelderland
 Limburg
 Noord-Holland
 Overijssel
 Utrecht
 Zeeland
 Zuid-Holland
 Buitenland

Businessworkshop Bedrijfsworkshop Workshop voor bedrijven

Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Bedrijfsworkshops in Noord-Brabant

Gerard Brohm - Den Bosch e.o. & op locatie


Percussieworkshop met alles erop en eraan

Slagwerk is razend populair! Geen wonder, ritme geeft energie en daar krijg je meteen goeie zin van.
Om daar samen - letterlijk - mee aan de slag te gaan is een directe uitdaging waar je veel voor terug krijgt.

In een sessie van vijf kwartier tot anderhalf uur of in twee sessies van ieder een klein uur met een korte pauze ertussen ga je na een korte inleiding meteen energiek samen aan de gang. Al snel staat het eerste ritme, daarna wordt verder gebouwd. Het resultaat is een heel programma waarin van alles aan de orde komt: breaks, ritmes, solo’s, zang, dynamiek en interactie.

Als aan het eind van de workshop het hele programma door iedereen gespeeld wordt dan nemen wij dat digitaal op. De week erna krijg je je eigen CD thuisgestuurd met een coverfoto vol enthousiaste gezichten.

Wij gebruiken origineel Braziliaans slagwerk, van hele grote bastrommels tot kleine handtrommeltjes, ieder een eigen instrument.

Voor grote en kleine groepen. Tot 30 deelnemers op eigen locatie, geheel verzorgd met hapjes en drankjes.
Voor groepen vanaf 20 deelnemers komen wij graag naar een door U uitgekozen locatie toe.

www.gerardbrohm.nl
 


 

 

Kookstudio iKooK - Vught


Kookstudio iKooK, een culinaire hotspot
iKooK staat voor een professioneel geoutilleerde culinaire studio in het centrum van Vught.
Makkelijk bereikbaar en met voldoende gratis parkeergelegenheid vrijwel voor de deur.  Met een keur aan mogelijkheden voor zeer uiteenlopende doelgroepen.
Zo bieden wij thematische cursussen en workshops voor particulieren en bedrijven.  En we brengen specials als bijvoorbeeld patisseriebereiding of een masterclass met een gerenommeerde cuisinier.

ikook, de ideale mix
Het spreekt voor zich dat iKooK is voorzien van alles wat de chef-in-spe verwacht. Maar zeker zo belangrijk is de ongedwongen atmosfeer. Na de bereiding is het daarom prima (na)tafelen zodat het educatieve en sociale gedeelte in balans blijven. Binnen onze formule vult u de randvoorwaarden in. Vrijwel alles kan, niets hoeft. Dat geldt voor de culinaire invulling van avond of (dag)deel, maar bijvoorbeeld ook voor aankleding en drankvoorziening.

www.ikook.nl
 


 

 

Estique: workshops kleur, kleding, stijl en make-up -  Ulvenhout


Estique is specialist in persoonlijke presentatie en uitstraling en heeft speciaal voor het bedrijfsleven een aantal interactieve workshops ontwikkeld op het gebied van kleur, kleding, stijl, make-up en bedrijfsimago.

Het succes van uw organisatie hangt voor een groot deel af van de uitstraling van uw medewerkers.
In een maatschappij waarin producten en diensten steeds meer op elkaar lijken, maken mensen het verschil. Een perfecte persoonlijke uitstraling is dan de toegevoegde waarde.

Deelnemers ervaren onze workshops als creatief, ontwapenend, zinvol, teambuildend en bijzonder ontspannen. Ze voelen zich zekerder, communiceren gemakkelijker en kunnen zich positief onderscheiden door correct en stijlvol gekleed te gaan.
Zeer geschikt als teamactiviteit en incentive.

Estique geeft presentaties en workshops door heel Nederland.

www.kleurenstijl.com
 

Estique - stijlworkshops

 

 

Creapoelka - Ravenstein


Beeldhouwen in hout of steen voor teams en groepen

Workshops
Een dag of dagdeel beeldhouwen. De mouwen opstropen en aan de slag. Niet denken maar doen!
Al werkende verken je de materialen en technieken. Tussen het dwarrelende stof en de rondvliegende houtspaanders genieten van wat er, als het ware, onder je handen ontstaat. We hebben aandacht voor aanpak, vorm en symboliek. In één dag of dagdeel maak je een beeld! Het is ook mogelijk om samen met je team een symbool te maken of aan de hand van een thema aan de slag te gaan.

Kunst voor je bedrijf of afdeling
Samen je afdeling opfleuren met zelfgemaakte creaties! Beelden van hout, steen en schilderijen. Wordt het abstract of figuratief?
In een of twee dagen maak je een kunstwerk om de daarvoor bestemde ruimtes te verfraaien. Je bent actief bezig, individueel maar ook gezamenlijk. Er kan een thema of een symboliek aan ten grondslag liggen. Elkaar inspireren in een ontspannen sfeer, genieten van wat er allemaal ontstaat. Iedere werkdag weer terugzien wat er is gecreëerd.

Graag maken wij nader kennis met u en uw organisatie en stemmen we het programma af op uw wensen.

info@creapoelka.nl
www.creapoelka.nl
 


 

 

Het paard als spiegel - Haaren


De workshop Het Paard als Spiegel is een leuke en leerzame activiteit voor teams, waarbij we een bijzondere ervaring bieden om je collega beter en eens op een hele andere manier te leren kennen. Na de workshop heeft het team beter in zicht wie over welke kwaliteiten beschikt en wat er nog verbeterd kan worden. Het draait om bewustwording van je eigen overtuigingen, verwachtingen en wensen. Ook gedragspatronen, communicatiestijlen en cultuurkenmerken komen in zicht.

Bij 3PK draait alles om het vergroten van zelfkennis. Zelfkennis is het begin van de wijsheid; door eerst meer inzicht te krijgen in jezelf, kan de wijsheid volgen. Een krachtige methode voor het verwerven van zelfkennis is reflectie. Hoe ziet een ander mij? Wat is de uitwerking van mijn eigen gedrag op mijn omgeving? Welke rol spelen mijn verwachtingen en overtuigingen bijvoorbeeld bij het behalen van resultaten? Met welke intentie doe ik iets en is dit passend bij de situatie? Hoort dit gedrag echt bij mij of is er eerder sprake van het vertonen van gewenst gedrag? Wat is krachtiger?

Bij 3PK geloven we dat alles wat je nodig hebt in je leven om je te ontwikkelen, al aanwezig is. Je inzicht komt van binnen; vandaar de naam 3PK insight inside. Om je in contact te brengen met je eigen wijsheid maken we gebruik van het paard als instrument.
Het paard is een zeer sensitief dier dat puur en zonder waardeoordelen reageert op jouw overtuigingen, wensen, intenties en gemoedsrust. Reflectie is een hele pure vorm. Via de reactie van het paard word je je bewust van jouw eigen aandeel in bijvoorbeeld het resultaat, de relatie, het contact.

www.3pk.nl

 


3PK

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl